Teme

Cred ca ar fi interesant sa incercam sa abordam pe acest blog si unele teme care ar putea deveni mai tarziu capitole ale cartii despre NOI.

Va propun cateva:

– admiterea

– absolvirea

– examenele de sfarsit de an

– profesorii

– colegii de la operatorie, regie, teatrologie

– colegii de an/clasa

– Cassandra

– prima zi in teatrele in care am fost repartizati

Sigur, se pot gasi nenumarate alte subiecte, dar o carte despre NOI ar trebui, cred, sa cuprinda toate aceste referiri. Va invit asadar sa scrieti. Avand in vedere ca posturile vor fi ale tuturor si ca nu vom interveni deloc in textele pe care le veti trimite, ar trebui ca fiecare aparitie pe blog sa fie semnata si sa specifice ca se refera la o anumita tema in asa fel incat clasificarea si mai apoi editarea textelor sa fie cat mai usoara.

Avand in vedere faptul ca blogul nu are o putere foarte mare nu vom posta fotografii foarte multe dar ele vor fi adunate pe DVDuri si vor face parte din „arhiva NOI” care va fi stocata la Masca, de unde putem foarte usor sa multiplicam si sa redistribuim orice material. Ii rog asadar pe toti colegii care au facut fotografii la Cluj sa-mi puna la dispozitie DVDul cu pozele pentru a putea realiza un DVD complet care sa poata fi trimis tuturor colegilor nostri, indiferent daca au fost sau nu la aceasta intalnire de suflet.

Va imbratisez cu drag si astept sa va „intalnesc” pe blog.

Mihai Malaimare

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Teme

  1. PRETORIAN FLORIN PUIU zice:

    Sigur ca sunt multe lucruri interesante de spus despre NOI, dar mă intreb sceptic, pe cine interesează în afară de noi ? Dar dacă am pornit pe această cale nu avem încotro și să zicem. Dănuț, toate materialele trebuie să-ți parvina până când? Ca să știu cum le eșalonez. Tare mi-e teamă că voi deveni stufos în exprimare din dorința de a fi clar, așa că trebuie să țtiu cum te programezi. Mi se pare ca particip la o aventură a tinereții duse și mă bucur că mai putem vibra. Câți o vom mai face…
    Ideea de a ne întâlni și cu alți colegi mi se pare …foarte super O.K. Ce zici de exprimarea juvenilă și contemporană? Simt că întineresc. Aurevoir! Puiu.

    • Dragule,
      Nu este obligatoriu sa scrii despre toate temele. Eu doar am gasit de cuviinta sa sugerez niste teme in asa fel incat sa putem aduna un material care ar putea deveni o carte. Important este sa tinem legatura si sa ne stimulam unii pe altii sa ne amintim. Cat priveste intalnirea de la Sibiu voi incerca sa pun pe hartie un proiect pe care sa-l putem dezbate impreuna si sa luam de comun acord o decizie. Imbratisari!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s